67
Telegrafi

Telegrafi

Profili zyrtar i Telegrafit në Twitter. Lajmet e fundit nga trojet shqipfolëse dhe bota/Official Telegrafi in Twitter. Largest albanian-speaking media online.

English

No categoryProfile statistics

Fans distribution by country

# COUNTRY FANS % TOTAL FANS
1 Kosovo 359,207 48.20%
2 Albania 156,092 20.95%
3 Macedonia 66,652 8.94%
4 Serbia 41,861 5.62%
5 Germany 24,770 3.32%
6 Switzerland 16,486 2.21%


View all