58
Mosrri

Mosrri

MosFLI.com është faqja e parë shqiptare që ofron për vizitorët e saj filmat dhe serialet më të fundit dhe më të vlerësuar të titruar në shqip.

English

No categoryProfile statistics

Fans distribution by country

# COUNTRY FANS % TOTAL FANS
1 Albania 105,525 40.77%
2 Kosovo 66,486 25.69%
3 Macedonia 18,358 7.09%
4 Greece 11,095 4.29%
5 Italy 10,871 4.20%
6 Serbia 8,090 3.13%


View all