Kosovalbaner

Kosovalbaner

LAJMET ME REJA NGA VENDI DHE BOTA ,sport, kuriozitete, vip shqiptare, aktivitetet e shqiptarëve neper botë.¨Video , film, humor, muzikë etj

English

No categoryProfile statistics

Fans distribution by country

# COUNTRY FANS % TOTAL FANS
1 Kosovo 56,634 44.31%
2 Germany 11,693 9.15%
3 Albania 10,690 8.36%
4 Macedonia 8,587 6.72%
5 Switzerland 8,285 6.48%
6 Serbia 6,389 5.00%


View all