71
Gazeta Express

Gazeta Express

Gazeta Express është portali nr.1 në Ballkan. Express sjell tek lexuesit e saj lajmet e fundit nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Bota.

Pristina - Komuna e Prishtinës - Republic of Kosovo

Shqip (Albanian)

Native Digital Media

portalProfile statistics

Fans distribution by country

# COUNTRY FANS % TOTAL FANS
1 Kosovo 370,524 32.92%
2 Albania 323,653 28.75%
3 Macedonia 83,313 7.40%
4 Germany 54,666 4.86%
5 Italy 48,142 4.28%
6 Serbia 47,833 4.25%


View all